П`ятниця, 03.05.2024, 02:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Дяківецький НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 19 » Звіт про проведення тижня математики, фізики та інформатики
13:15
Звіт про проведення тижня математики, фізики та інформатики

ЗВІТ про проведення тижня математики, фізики та інформатики у 2017/2018 н.р.

З 5 квітня по 9 лютого 2018 р. в Дяківецькому НВК було проведено тиждень математики, фізики та інформатики вчителями Апетрім Д.С., Іовиця М.І. та Паладяну Т.М.. Для проведення тижня були задіяні учні 5-9 класів, які були організаторами різних видів змагань. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації.

Протягом тижня на уроках фізики та математики проводились інформаційні хвилинки про цікаві факти з життя видатних вчених математиків та фізиків. Учні мали можливість перевірити свої теоретичні знання з даних предметів, розв’язавши ряд кросвордів.

Для учнів 5-6 класів, вчителем математики Апетрі Д.С., був проведений інтелектуальний марафон «Крок до зірок». На початку гри було створено дві команди, кожна з яких об’єднала знавців математики 5 та 6 класів.

Метою гри було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з математики, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях,виховувати цілеспрямованість.

Команда, яка здобула І місце була нагороджена «золотою» зірочкою, а команда, яка посіла ІІ місце - «срібну» зірочку.

Кращі представники 3-х класів прийняли участь в інтелектуальній грі «Інформатики ми юні», де показали свої знання і уміння, які вони здобули на уроках інформатики.

Мета заходу:

  • в ігровій формі пригадати основні поняття з інформатики;
  • розвивати уміння застосовувати отримані знання в нестандартних ситуаціях, розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення;
  • виховувати інтерес до предмету, виховувати культуру поведінки і спілкування учасників; сприяти умінню працювати в команді.

Учасники гри були активними, чітко відповідали на завдання конкурсу, їм було цікаво. Вони показали свої набуті знання і вміння з інформатики.

У програмі тижня була запланована та проведена виставка учнівських стінгазет, присвячених цьому тижню. Учні школи мали змогу ознайомитися з цікавими знахідками та новинками завдяки цій виставці.

 

Переглядів: 465 | Додав: Іванович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz